SUPPORT


The Good Roll loves happy people! Uiteraard is het ons streven om iedereen tevreden te maken en houden. Heb je een vraag? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen.

Mocht je vraag er niet tussen staan of ben je niet tevreden over een van onze producten, dan horen wij dit graag. Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via e-mail en Facebook Messenger en reageren altijd binnen 24 uur.

Kies een onderwerp:

 • Nope! Ons papier heeft een reliefbaan aan de zijkanten ("knurling" voor de kenners onder ons), die dient voor de laaghechting. Dit gebeurt met een vloeistof op waterbasis, dus er wordt geen lijm gebruikt om de lagen bij elkaar te houden!
 • Dat is vervelend! Maar waarschijnlijk heb je 'm toch ontvangen, maar is ie onverhoopt in je spambox terecht gekomen. Vinden we niet leuk, maar gebeurt helaas toch nog wel eens. Mocht je 'm daar niet aantreffen? Neem dan even contact met ons op via hello@thegoodroll.nl.
 • Voor de productie van The Good Roll werken we samen met een betrouwbare partner in Nederland. Deze hebben we met veel zorg, uitvoerig testen (en een hoop liefde) geselecteerd en voldoet aan alle strenge criteria m.b.t. gebruik van gerecycled papier en de EU Ecolabel certificering ervan. Er worden uitsluitend Europese gerecyclede papiersoorten gebruikt voor de productie van ons papier.
 • De bezorging van The Good Roll wordt gedaan door verschillende vervoerders! Op het moment dat de bestelling is ontvangen gaan onze toiletdwergen aan de slag met de bestelling. 'You don't know what you got untill it is gone' dat geldt zeker voor toiletpapier!
 • Ons abonnement is geheel vrijblijvend en altijd direct weer opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast, maar we zijn er bijna zeker van dat je nooit meer anders wil. Door in te loggen op jouw account, kun je je abonnement op elk moment wijzigen of opzeggen. Heb je daarbij hulp nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen via hello@thegoodroll.nl.
 • We bezorgen The Good Roll in heel Nederland, Duitsland & Belgie, bij jou thuis (fysiek adres vereist) of bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. Wel zo handig!
 • Het overgrote deel van de bestellingen die voor 16:00uur binnen zijn, worden de volgende werkdag bezorgd. Het kan wel eens voorkomen dat die niet lukt, maar je bestelling is er sowieso binnen 48uur!
 • Jazeker! Als je bestelling ons magazijn verlaten heeft ontvang je een mail met een track&trace-code van DHL. Deze geeft je de meest up-to-date bezorginformatie van je pakket.
 • Dat is vervelend! Het kan zijn dat je pakket is afgeleverd terwijl je niet thuis was. Dan heb je een kaartje van DHL ontvangen met instructies om het op te halen en staan je rollen waarschijnlijk te wachten bij je buren. Als dit niet het geval is, stuur ons dan geen brief, maar een mail (hello@thegoodroll.nl, bespaart ook weer papier :)) en we lossen het op!
 • Dat is uiteraard niet de bedoeling en dat lossen we graag snel op. Stuur een mail naar hello@thegoodroll.nl en we zorgen voor een oplossing.
 • Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. De "grondstof" hiervoor is ingezameld papier uit Europa, voornamelijk bestaande uit tijdschriftenpapier, verpakkingsmateriaal en kartonnen dozen. Zeg dat abonnement op de Linda of Men's Health vooral niet op dus! Ons papier is trouwens ook voorzien van het EU Ecolabel.
 • Ojazeker! Stuur een mail naar sander@thegoodroll.nl en dan maken we een voorstel op maat met direct inzicht op de impact die je kan gaan maken.
 • Naast 100% gerecycled toiletpapier, willen we ook bijdragen aan minder plastic verpakkingsmateriaal. Daarom gebruiken we papieren wikkels om iedere rol om ze vochtvrij en hygiënisch te houden. Helaas kunnen we ze niet zonder wikkel in een kartonnen doos verpakken. Als we er dan toch een wikkel om moeten doen, doen we t gelijk goed om er op die manier ook nog een sexy product van te maken. Wedden dat je toilet hier vrolijk van wordt?
 • Nee hoor, voor een eenmalige bestelling hoef je alleen je adresgegevens in te voeren en het is geregeld!
 • Je kunt bij ons betalen met iDeal, Credit Card, Bankoverschrijving, Paypal en Bitcoin. SoFort.

  Hatsaflats!
 • Doen we niet moeilijk over. Log in met je e-mailadres en wachtwoord en klik op "Verstuurde Orders". Vervolgens kun je alle facturen van geleverde bestellingen inzien, downloaden en inlijsten (indien gewenst).
 • JAAAAAAA, we liggen bij de JUMBO.

  Hallo...Jumbo...
 • Dat kan natuurlijk gebeuren, dus we doen er ook niet moeilijk over om je een nieuwe te bezorgen ;-). Een nieuw wachtwoord aanvragen doe je zo:

  1. 1. Kies voor "LOGIN" rechtsboven
  2. 2. Kies vervolgens voor "Wachtwoord Vergeten" in het login scherm.
  3. 3. Bevestig vervolgens door te klikken op "nieuw wachtwoord aanvragen".
  4. 4. Je ontvangt nu een nieuw wachtwoord op het e-mailadres waarmee je je heb geregistreerd.

  Let op! Soms belandt deze mail onbedoeld in je spam mailbox. Check deze dus ook even!
 • We produceren zo lokaal mogelijk om de impact op het milieu te minimaliseren. Dat wil zeggen: Ons papier is gemaakt van 100% europees ingezameld gerecycled papier en wordt ook in Nederland ingepakt. Dit doen we in een "sociale werkplaats" die op een zo duurzaam mogelijke manier produceert door onder andere hergebruik van water en warmtebronnen. We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans op eerlijk en leuk werk.

  Daarnaast minimaliseren we door lokale productie onnodige emissie door transportafstanden te verkleinen.
 • Daar zijn we heel transparant over en dit laten we graag jaarlijks bevestigen door onze partner Simavi. De rapporten publiceren wij ook op onze website.
 • Daarmee bouwen we de grootste alpaca farm ter wereld! Nee hoor, grapje. Hoe harder onze business groeit, hoe meer we kunnen investeren in de bouw van toiletten en hoe groter onze impact wordt. Daarom kiezen we er ook voor om het grootste gedeelte van de overige 50% te herinvesteren in The Good Roll. Hiermee kunnen we nog harder groeien, ons team uitbreiden en onze impact verder vergroten. Hiermee willen we laten zien dat een profit-for-purpose business model succesvol kan zijn en anderen inspireren om ook sociale impact te maken!
 • Ons toiletpapier is 2x zo lang als gebruikelijk, dus het gaat vanzelfsprekend een stuk langer mee :). Het daadwerkelijke gebruik varieert uiteraard van persoon tot persoon (ben je bijvoorbeeld een vouwer of een propper?), maar onderstaand geven we een globale richtlijn:

  24-PACK
  1-2 personen: Elke 12 weken
  3-4 personen: Elke 8 weken
  5-6 personen: Elke 4 weken

  48-PACK
  1-2 personen: Elke 24 weken
  3-4 personen: Elke 16 weken
  5-6 personen: Elke 8 weken

  Je kunt je bestelfrequentie op ieder moment aanpassen en je ontvangt een week voor je nieuwe levering gepland staat een mail van ons om te checken of je er klaar voor bent!
 • Uiteraard! Volg het volgende simpele stappenplan:

  1. 1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord (rechtsboven: "LOGIN")
  2. 2. Klik op "Mijn account"
  3. 3. Klik op "Je volgende leveringen"
  4. 4. Klik op "Inhoud van je volgende levering wijzigen"

  SUPER!
 • Als je nog niet toe bent aan een volgende levering Good Rolls, volg het volgende simpele stappenplan:

  1. 1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord (rechtsboven: "LOGIN")
  2. 2. Klik op "Mijn account"
  3. 3. Klik op "Je volgende leveringen"
  4. 4. Klik op "Frequentie aanpassen"
  5. 5. Pas het aantal weken aan tot je gewenste leverdatum verschijnt

  VOILÁ!
 • Maar natúúrlijk! Volg het volgende simpele stappenplan:

  1. 1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord (rechtsboven: "LOGIN")
  2. 2. Klik op "Mijn account"
  3. 3. Klik op "Je volgende leveringen"
  4. 4. Klik op "Abonnement Pauzeren"

  DONE DEAL!
 • We kunnen nauwelijks inbeelden dat je dit écht wilt, maar het kan natuurlijk heel eenvoudig!

  We zijn zo flexibel als de huid van Marijke Helwegen, dus je kunt je abonnement aanpassen van één keer per week tot één keer per jaar, zonder enige verplichting.

  Als je er toch van overtuigd bent dat ons abonnement niet bij je past, doe dan het volgende:

  1. 1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord (rechtsboven: "LOGIN")
  2. 2. Klik op "Mijn account"
  3. 3. Klik op "Je volgende leveringen"
  4. 4. Klik op "Stopzetten" en bevestig

  Je ontvangt nu niet meer automatisch je voorraad toiletpapier thuis.

  Het kan zijn dat je een mail van ons ontvangt met een aantal vragen rondom te beëindiging van je abonnement, die erg waardevol zijn voor ons om van te leren. We zijn een groeiend bedrijf, dus kunnen alle feedback van onze (ex-)klanten gebruiken!
 • Jazeker! Onze wikkels zijn uitermate geschikt om volledig te customizen in jouw eigen huisstijl en met eigen boodschap. Daarnaast hebben we voor zakelijke klanten ook rollen zonder wikkel en andere formaten beschikbaar. Neem contact met ons op via sander@thegoodroll.nl en we doen je een passend voorstel!
 • Dat kan, ze zijn immers gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met bio inkt, dus ze mogen met het oud papier mee. Maar we zouden het veel leuker vinden als je ze hergebruikt en ons de foto`s stuurt, bijvoorbeeld als origami- of cadeau of inpak papier. Knutsel ze! • Goed nieuws! We gebruiken uitsluitend papier en karton in ons product en de verpakking ervan, dus alle onderdelen kunnen gerecycled worden. Denk hierbij aan de kartonnen binnenkant van de toiletrol, de wikkel en de doos waarin de rollen verpakt zijn. Bye bye plastic, happy recycling!
 • Ohjazeker! We hebben diverse formaten jumbo toiletrollen in ons B2B assortiment. Stuur een mail naar sander@thegoodroll.nl voor een voorstel op maat.
 • Yes, mocht je nou een groot bedrijf, kantoor of hotel zijn! Dan maken we graag een voorstel op maat, en je ziet direct je positieve impact op mens, milieu en je portemonnee!

  Mail je ons even op Hello@thegoodroll.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons Good News, onze missie in Oost-Afrika en meer!