gratis verzending bij alle bestellingen

SUPPORT


The Good Roll loves happy people! Uiteraard is het ons streven om iedereen tevreden te maken en houden. Heb je een vraag? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen.

Mocht je vraag er niet tussen staan of ben je niet tevreden over een van onze producten, dan horen wij dit graag. Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via e-mail en Facebook Messenger en reageren altijd binnen 24 uur.

Kies een onderwerp:

 • Voor de productie van The Good Roll werken wij samen met een betrouwbare partner in Dublin, Ierland. Deze partner hebben wij met veel zorg geselecteerd en voldoet aan alle strenge criteria m.b.t. gebruik van gerecycled papier.
 • De bezorging van The Good Roll wordt gedaan door DHL. Zodra je bestelling is geplaatst, krijg je een track&trace code om je bestelling te volgen. Tevens kun je zelf een datum en tijd voor de bezorging aangeven. Easy!
 • Ons abonnement is geheel vrijblijvend en altijd direct weer opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast, maar we zijn er bijna zeker van dat je nooit meer anders wil ;P. Door in te loggen op jouw account, kun je je abonnement op elk moment wijzigen of opzeggen. Heb je daarbij hup nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen via hello@thegoodroll.nl.
 • We obviously think that's very annoying! It is possible that your parcel has been delivered while you were not at home, then you have received a ticket with instructions from DHL and your roles are probably waiting for you at your neighbors. If this is not the case, do not send us a letter, but an e-mail (hello@thegoodroll.nl, this also saves paper :)) and we'll solve it!
 • Dat is uiteraard niet de bedoeling en dat lossen we graag snel op. Stuur een mail naar hello@thegoodroll.nl en we zorgen voor een oplossing.
 • Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. Het papier is voorzien van het FSC Recycled keurmerk.
 • Nee, The Good Roll is momenteel alleen online verkrijgbaar via onze shop.
 • Ojazeker! Stuur een mail naar sander@thegoodroll.nl en dan maken we een voorstel op maat.
 • We gebruiken wikkels om iedere rol om onze rollen vochtvrij en hygiënisch te houden. Helaas kunnen we ze niet zonder wikkel in een kartonnen doos verpakken. Als we er dan toch een wikkel om moeten doen, dan willen we het wel gelijk goed doen om er op die manier ook nog een sexy product van te maken. Wedden dat je toilet hier vrolijk van wordt?
 • Het GoodShipping Program biedt bedrijven een transparante en gemakkelijke oplossing voor het verduurzamen van hun zeevracht door de meest vervuilende fossiele brandstof te vervangen door geavanceerde, hernieuwbare brandstoffen. Deze 100% duurzaam geproduceerde brandstoffen hebben een lage CO2-footprint waardoor zeevracht binnen het GoodShipping Program op een klimaat-neutrale manier vervoerd kan worden. Daarnaast worden ook lokale emissies, zoals roet en zwavel, sterk gereduceerd. Hierdoor hebben de bedrijven zelf grip op hun CO2-footprint. De geavanceerde biobrandstoffen worden geproduceerd uit rest- en afvalstromen - grondstoffen die niet concurreren met voedselproductie of ontbossing stimuleren. Iedere grondstof wordt goedgekeurd door een onafhankelijke duurzaamheidsboard, bestaande uit academici en NGOs. 
 • Ons toiletpapier wordt vanuit onze leverancier in Ierland per schip vervoerd naar Nederland, om vervolgens via de weg bij jou te worden geleverd. Voor ons transport per schip van Ierland naar Nederland werken we samen met GoodShipping, een organisatie die zich inzet voor de verduurzaming van de scheepvaart.

  Waarom Scheepvaart?
  Scheepvaart wordt gezien als één van de meest milieuvriendelijke manieren om goederen te transporteren, maar dit groene imago is niet vanzelfsprekend. Scheepvaart is - samen met luchtvaart - buiten het Parijs Klimaatakkoord gelaten in 2015, waardoor er voor de sector geen prikkel of doelstelling is om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Er wordt verwacht dat emissies van scheepvaart met 50% tot 250% zullen toenemen tot 2050, waardoor scheepvaart verantwoordelijk voor meer dan 15% van de wereldwijde CO2-emissies zal zijn. Tot dusver bleven de opties voor zeevrachteigenaren om klimaatimpact te voorkomen of significant te verlagen beperkt tot het selecteren van een energie-efficiënte vervoerder of het compenseren van de footprint buiten de scheepvaart. Hier komt nu verandering in. Door de inzet van hernieuwbare brandstoffen, verandert het GoodShipping Programma daadwerkelijk de brandstofmix en behaalt daarmee een CO2-reductie binnen de industrie. Iedere eigenaar van zeevracht kan deelnemen aan het Programma, ongeacht volume, locatie, handelsroutes en bestaande contracten. Meer informatie vind je gemakkelijk hier!
 • Dat kan natuurlijk gebeuren, dus we doen er ook niet moeilijk over om je een nieuwe te bezorgen ;-). Een nieuw wachtwoord aanvragen doe je zo: Kies voor "login" rechtsboven in onze website. Kies vervolgens voor "wachtwoord vergeten" in het login scherm. Bevestig vervolgens door te klikken op "nieuwe wachtwoord aanvragen". Je ontvangt nu een nieuwe wachtwoord op het e-mailadres waarmee je je heb geregistreerd. Let op! Soms belandt deze mail onbedoeld in je spam mailbox. Check deze dus ook even!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons Good News, onze missie in Oost-Afrika en meer!