gratis verzending bij alle bestellingen

SUPPORT


The Good Roll loves happy people! Uiteraard is het ons streven om iedereen tevreden te maken en houden. Heb je een vraag? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen.

Mocht je vraag er niet tussen staan of ben je niet tevreden over een van onze producten, dan horen wij dit graag. Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via e-mail en Facebook Messenger en reageren altijd binnen 24 uur.

Kies een onderwerp:

  • Voor de productie van The Good Roll werken wij samen met een betrouwbare partner in Nederland. Deze partner hebben wij met veel zorg geselecteerd en voldoet aan alle strenge criteria m.b.t. gebruik van gerecycled papier en de EU Ecolabal certificering ervan. Er worden uitsluitend Nederlandse gerecyclede papiersoorten gebruikt voor de productie van ons papier.
  • De bezorging van The Good Roll wordt gedaan door DHL. Zodra je bestelling is geplaatst, krijg je een track&trace code om je bestelling te volgen. Tevens kun je zelf een datum en tijd voor de bezorging aangeven. Easy!
  • Ons abonnement is geheel vrijblijvend en altijd direct weer opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast, maar we zijn er bijna zeker van dat je nooit meer anders wil. Door in te loggen op jouw account, kun je je abonnement op elk moment wijzigen of opzeggen. Heb je daarbij hup nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen via hello@thegoodroll.nl.
  • We obviously think that's very annoying! It is possible that your parcel has been delivered while you were not at home, then you have received a ticket with instructions from DHL and your roles are probably waiting for you at your neighbors. If this is not the case, do not send us a letter, but an e-mail (hello@thegoodroll.nl, this also saves paper :)) and we'll solve it!
  • Dat is uiteraard niet de bedoeling en dat lossen we graag snel op. Stuur een mail naar hello@thegoodroll.nl en we zorgen voor een oplossing.
  • Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. De "grondstof" hiervoor is ingezameld papier uit Nederland, voornamelijk bestaande uit tijdschriftenpapier, verpakkingsmateriaal en kartonnen dozen. Ons papier is voorzien van het EU Ecolabel.
  • Nee, The Good Roll is momenteel alleen online verkrijgbaar via onze shop.
  • Ojazeker! Stuur een mail naar sander@thegoodroll.com en dan maken we een voorstel op maat.
  • Naast 100% recycled toiletpapier, willen we ook bijdragen aan minder plastic verpakkingsmateriaal. Daarom gebruiken we wikkels om iedere rol om ze vochtvrij en hygiĆ«nisch te houden. Helaas kunnen we ze niet zonder wikkel in een kartonnen doos verpakken. Als we er dan toch een wikkel om moeten doen, doen we t gelijk goed om er op die manier ook nog een sexy product van te maken. Wedden dat je toilet hier vrolijk van wordt?
  • Dat kan natuurlijk gebeuren, dus we doen er ook niet moeilijk over om je een nieuwe te bezorgen ;-). Een nieuw wachtwoord aanvragen doe je zo: Kies voor "login" rechtsboven in onze website. Kies vervolgens voor "wachtwoord vergeten" in het login scherm. Bevestig vervolgens door te klikken op "nieuwe wachtwoord aanvragen". Je ontvangt nu een nieuwe wachtwoord op het e-mailadres waarmee je je heb geregistreerd. Let op! Soms belandt deze mail onbedoeld in je spam mailbox. Check deze dus ook even!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons Good News, onze missie in Oost-Afrika en meer!