The Good Roll Foundation

"The Good Roll Foundation heeft als doel het beschikbaar maken van duurzame sanitaire voorzieningen, en voorts al hetgeen met het vorenstaande direct of indirect verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord."

Kortom: Onze Foundation is er om ervoor te zorgen dat het geld dat we ophalen met de verkoop van onze rollen zo goed mogelijk te besteden aan de bouw van sanitatie, zonder hierbij winst te maken.

Chapeau!
😍WE BUILD TOILETS🚽🎉

😍WE BUILD TOILETS🚽🎉

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten.

Dit is zo’n 32% (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Schrikbarende cijfers, als je het ons vraagt.

Zo schrikbarend, dat ze ons hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll: een uniek Nederlands win-win concept. Een 100% boom vriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee we in samenwerking met Simavi met een deel van de opbrengst zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten.

Zie hier 1 van onze projecten: St Johns school in Uganda dat wij mochten steunen.

Happy Wiping!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons Good News, onze missie in Oost-Afrika en meer!